FILOSOFIE

Professionalisme, visie, luisterbereidheid, juiste prijs

De filosofie van Realya en zijn aandeelhouders kan in enkele woorden worden samengevat: professionalisme, luisterbereidheid en de juiste prijs. Professionalisme dat ook tot uiting komt in onze visie, onze missies en onze waarden.

FILOSOFIE

FILOSOFIE

Prommoteur immobilier Realya
Visie

Realya is een vastgoedontwikkelaar, een hoogwaardige speler, die een referentie is in heel wat segmenten van de vastgoedmarkt

Missie

Realya zorgt voor de verschillende fasen van de vastgoedpromotie, met een pluridisciplinair team waarvan wij de interactie beheren met het oog op een resultaatsverbintenis.

Wij groeien mee met onze waarden, namelijk:

inzet, naleven van verbintenissen en kwaliteit.

Dankzij de kwaliteit van ons werk als vastgoedpromotor, onze marktkennis en een voortdurende dialoog met de partners met wie wij dagelijks samenwerken (architecten, ingenieurs, aannemers) hebben wij bij hen een groot aanzien verworven.

Dankzij dit teamwerk kunnen wij toegevoegde waarde op lange termijn scheppen voor de projecten die wij verwezenlijken.

PRIVACYVOORKEUREN

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om Google Analytics in / uit te schakelen.
Klik om het Google Fonts in of uit te schakelen.
Klik om Google Maps in / uit te schakelen.
Privacybeleid
Realya maakt gebruik van cookies om haar website vlot te laten werken met de bedoeling uw surftijd bij ons zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.
Door verder te surfen ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.