HISTORIEK

Realya, gevestigd in Brussel is een onderneming voor vastgoedontwikkeling ie in oktober 2011 het licht zag.Drie jaar later, in 2014, sloten zich nieuwe partners bij de onderneming aan.Realya hield zich in het begin hoofdzakelijk bezig met grondige renovaties van bestaande gebouwen.Wegens de talrijke stedenbouwkundige, architecturale en technische beperkingen en eisen, die het ons moeilijker maken om een beleid van correcte verkoopprijzen te hanteren, hebben wij de vastgoedstrategie van Realya herdacht.

HISTORIEK

HISTORIEK

Meer dan 30 vastgoedprojecten in Brussel

Sinds twee jaar leggen wij ons veeleer toe op nieuwbouwprojecten, die ons meer aangewezen lijken om echt waarde te scheppen voor onze kopers en om ons ondernemingsproject ten uitvoer te leggen.

Sinds onze oprichting hebben wij een dertigtal vastgoedprojecten gehandeld, goed voor bijna tweehonderd appartementen.

30 projecten

200 gebouwde appartementen

In enkele jaren tijd zijn wij dus uitgegroeid tot een vastgoedontwikkelaar die een referentie is in tal van segmenten van de vastgoedmarkt waarin wij een grondige knowhow hebben verworven.

ACTIVITEIT

Wij zijn middelgrote vastgoedontwikkelaars en streven naar een vernieuwende benadering van de Belgische nieuwbouwmarkt. Om die reden leggen wij een reeks heel strenge “Best practices“ op aan onszelf, maar ook aan onze partners-onderaannemers. Dit draagt bij tot een groeiend professionnalisme en helpt op termijn waarde te scheppen voor onze klanten en onze projecten.Wij zijn actief in de drie gewesten van België en ons aanbod omvat vastgoed zoals nieuwe appartementen van de middenklasse kleine huizen en gelijkvloerse handelsruimten.

ACTIVITEIT
ACTIVITEIT

Wij streven naar een vernieuwende benadering van de nieuwbouwmarkt …
-Realya-

Geharmoniseerd proces

Wij zorgen voor alle elementen van de vastgoedpromotie : zoeken van gronden en vastgoed, haalbaarheidsstudie, ontwerpen
van het project, technische en architecturale studies, opvolging van het project met een pluridisciplinair team waarvan wij de interactie beheren met het oog op een resultaatsverbintenis.Voor elk vastgoedproject volgen wij een geharmoniseerd intern proces:

Strenge selectie van de beoogde vastgoedprojecten

Locaties die mooie vooruitzichten bieden

Verwezenlijkingen die perfect aansluiten bij de vraag van potentiële kopers of investeerders

PRIVACYVOORKEUREN

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om Google Analytics in / uit te schakelen.
Klik om het Google Fonts in of uit te schakelen.
Klik om Google Maps in / uit te schakelen.
Privacybeleid
Realya maakt gebruik van cookies om haar website vlot te laten werken met de bedoeling uw surftijd bij ons zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.
Door verder te surfen ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.